BHV Herhaling

Met een BHV Herhaling cursus blijft u up-to-date van de kennis en praktische vaardigheden die u eerder heeft geleerd uit de basiscursus BHV. PARU Opleidingscentrum biedt een interactieve BHV Herhaling cursus van één dag aan. Wij raden aan om een jaar na het behalen van het BHV diploma de BHV-Herhaling cursus te volgen.

BHV Herhaling cursus voor slechts € 100,00 euro

De cursus wordt wekelijks aangeboden vanuit ons BHV opleidingscentrum in Almere en is goed bereikbaar vanuit heel Nederland. Aangezien PARU BHV opleidingscentrum aangesloten is bij de vereniging BHVoké, kunt u ook in andere plaatsen terecht voor een BHV Herhaling cursus, zoals Groningen, Purmerend, Nieuw-Vennep, Berkel en Rodenrijs, Dordrecht, Ammerzoden, Westerhoven, Lelystad, Breda, Kampen, Mierlo, Tholen, Ittervoort, Herveld en Stadskanaal. Wij bieden dan de BHV Herhaling cursus van één dag aan in Almere voor slechts € 100,00 euro per persoon.

Schrijf u direct in voor de BHV Herhaling cursus!

Heeft u vragen over de BHV Herhaling cursus? Neem dan gerust contact op door te bellen naar 036 737 0352 of door te mailen naar receptie@paru-oc.nl.

Inhoud BHV Herhaling cursus

In de BHV-Herhaling cursus komen dezelfde elementen aan bod als in de BHV-Basiscursus. Tevens worden de nieuwe ontwikkelingen op basis van bedrijfshulpverlening behandeld. Het doel van de cursus is het opfrissen van de stof die u eerder heeft geleerd tijdens de vorige cursus.

De BHV-Herhaling cursus bevat de volgende onderdelen:

  • Brand en ontruiming
  • Een beginnende brand blussen
  • Omgang met brandblussers
  • Hoe en wanneer overgaan tot ontruiming
  • Reanimatie en AED
  • LEH levensreddende  eerste hulp
 

Details Cursus

 

Duur cursus1 dag
Certificaat cursusPARU BHV
Geldigheid certificaat1 Jaar
Prijs dagcursus€ 100,-
LocatiePARU BHV opleidingscentrum

BHV Herhaling cursisten blussen brand en redden een persoon in nood

Voor wie is de BHV Herhaling bedoeld?

U kunt zich aanmelden voor de cursus wanneer u nog in bezit bent van een geldig BHV-diploma. Het maakt dan niet uit bij welk opleidingscentrum u de cursus heeft gevolgd.

Kosten Herhaling BHV Cursus

De Herhaling BHV Cursus kunt u in één dag behalen. De totale kosten bedragen € 100,00 euro per persoon. Het is een all-in cursus, dus er komen geen extra kosten bij. Het volgende is bij de prijs van de cursus inbegrepen:

  • BHV certificaat op creditcardformaat.
  • Lunch, koffie en thee.

BHV Herhaling cursist blust een brand

Openingstijden Paru Opleidingscentrum.

Het opleidingscentrum voor de BHV cursussen is gelegen aan Damsluisweg 95 in Almere en is goed te bereiken met de auto of met het openbaar vervoer. De openingstijden voor het opleidingscentrum is:

  Maandag  09.00 – 17.00 uur
  Dinsdag  09.00 – 17.00 uur
  Woensdag  09.00 – 17.00 uur
  Donderdag  09.00 – 17.00 uur
  Vrijdag  09.00 – 17.00 uur
  Zaterdag  Gesloten
  Zondag  Gesloten