Over ons

PARU BHV opleidingscentrum

Paru BHV opleidingen in Almere is het grootste opleidingscentrum voor BHV ( bedrijfshulpverlening) en bedrijfsveiligheid in Flevoland. Een unieke locatie met inpandige brand- en ontruimingsbanen in Almere.
Cursussen voor o.a. BHV, BBMI, EHBO, AED, VCA en meer! Klik hier voor ons cursusoverzicht.
 
 
fpbanner-4

 

Ons centrum

Paru BHV opleidingen in Almere zet haar faciliteiten niet alleen voor eigen gebruik in, maar verhuurt deze ook aan derden. Zo verhuren wij onze brand en ontruimingsbanen aan veel BHV-opleiders, die hiervoor trainingen verzorgen.
Dit maakt het mede voor hun mogelijk om voor de BHV-er de brand- en ontruimingssituaties echt goed te simuleren in een geavanceerde omgeving. Uiteraard verzorgen wij daarbij alle faciliteiten. Hierbij kunt u denken aan lesmaterialen, maar ook aan ontvangst met koffie, thee en lunches voor de cursisten.

 

Paru BHV opleidingscentrum is als volgt te bereiken.

Vanuit de richting Zeewolde, Biddinghuizen, Harderwijk, Utrecht, Hilversum, Amersfoort, Naarden, Bussum en Amsterdam, dient u via de Hogering in Almere de afslag de Vaart te nemen.
Aan het einde van dat bedrijventerrein,links, vindt u de Damsluisweg.
Vanuit de richting Hoorn, Enkhuizen, Andijk en Lelystad kunt u het beste via Lelystad-Haven de dijk Lelystad-Almere nemen. Op het eind daarvan neemt u de afslag De Vaart. Daarna is de eerste weg rechts is de Damsluisweg.

 

fpbanner-6

 

Training en cursussen

PARU BHV opleidingen in Almere, of ook wel PARU, is één van de grootste erkende opleiders op het gebied van Veiligheid en Bedrijfshulpverlening, kortweg BHV.
Vele cursisten volgen jaarlijks één-of meerdere van onze trainingen of een praktijkgerichte cursus. In ons BHV trainingscentrum vinden iedere dag, trainingen plaats die worden gegeven door gekwalificeerde docenten.
Ons BHV-opleidingscentrum is speciaal gebouwd om een gedegen opleidingen te kunnen geven voor zowel BHV als aanverwante opleidingen zoals EHBO, Beheerder brandmeldcentrale (voormalig OP), agressietrainingen, overvaltrainingen en ontruimingen.

 

Meer weten? Neem contact met ons op!

Autobrand blussen

 
 

Google Tour