Cursus reanimatie en AED (vier uur)

Een Automatische Externe Defibrillator (AED) is een draagbaar apparaat dat het hart van slachtoffers van een hartstilstand (circulatiestilstand) met elektroschokken weer op gang kan brengen. Helaas kan nog niet iedereen hier mee overweg. Tijdens onze cursus AED leren wij u omgaan met een AED, zo redt u mensenlevens.

 

aed

 

Cursus reanimatie en AED

Waarom?

Het is schrikbarend slecht gesteld met de EHBO kennis van Nederlanders. Uit gegevens van het Rode Kruis is gebleken dat twee van de drie Nederlanders niet weten hoe te handelen bij ongelukken. Zelfs bij ongelukjes in en om het huis blijken de meeste Nederlanders hulpeloos. Speciaal voor deze mensen hebben wij o.a. de cursus reanimatie en AED ontwikkeld.

 

veiliginhuis

Wat kunt u verwachten?

Cursus reanimatie en AED

Wij bieden u de mogelijkheid om in een halve dag een cursus reanimatie en AED te volgen en af te ronden met een certificaat. We werken met kleine overzichtelijke groepen en ervaren instructeurs. Doordat we meerdere opleidingslocaties hebben duurt het nooit lang voordat u bij de dichtsbijzijnde locatie bent. Tijdens de cursus zullen tenminste de volgende onderdelen aan bod komen:

de 4 stappen van EHBO;

• veiligheid;
• toepassen hartmassage en mond-op-mond beademing;
• de AED toepassen (Automatic External Defibrillator);
• een bewusteloos slachtoffer in de stabiele zijligging te leggen.

Dit is een all-in cursus, dus geen verrassingen. Bij de prijs inbegrepen zijn verder:

onbeperkt koffie en thee;

AED-certificaat op creditcardformaat.

Deelnemen? Schrijf u direct in!

De kosten voor deze cursus bedragen € 50,00 (excl. btw).